Mobil 0774.003.782
Editam Viata Pixel cu Pixel
catalog

Catalog Virtual 3D / flash

Catalog 3D


Primul serviciu de genul in Romania, prezinta toate produsele dvs. in 3D, pentru a permite clientilor vizualizarea directa a produsului, putand fi studiat pana la cel mai mic detaliu, in 360 de grade. Fidelitatea proiectiilor 3D este de cea mai inalta calitate, acestea putand fi privite si cu ajutorul unui monitor/ tv 3D care suporta redarea acestui format, cu ajutorul ochelarilor pasivi.

Catalog Virtual Flash


Acesta poate fi rasfoit, studiat pe sarite pe baza capitolelor, inscris in motoare de cautare, inserate imagini / filmulete / fundal muzical, optimizat pt. aplicatiile mobile, inserat in cadrul unui site. Aveti o gramada de fotografii ale produselor dvs si pierdeti timp cautand imagini si caracteristici ale produselor? Atunci acest catalog ca este adresat dvs.


Cui ne adresam


In special firmele care sunt distribuitori de produse (mobila, piese auto, telefoane, electronice etc.) sau importatori de produse se confrunta cu mari probleme atunci cand trebuiesc sa raspunda la o cerere de oferta sau sa prezinte unui client gama de produse oferite.

Un catalog online va scuteste de cautari inutile in zeci de cataloage primite de la producatori, va ajuta sa realizati o baza de date bine structurata cu produsele pe care le vindeti.

Nu trebuie sa vindeti online, undeori este de ajuns doar sa prezentati produsele si vanzarea sa se faca tot offline prin metodele pe care le stapaniti foarte bine.

Practic veti avea un show-room online, care nu implica costuri suplimnetare cu chiria sau plata angajatilor , cu ajutorul caruia vizitatorii pot viziona produsele firmei dumnevoastra si va pot contacta pentru a face o comanda.

<